Основните приоритети на Областната дирекция са такива, каквито са и

...
</TD
>Основните приоритети на Областната дирекция са такива, каквито са и
Коментари Харесай

Ето какви са приоритетите на новия шеф на ОДМВР – Бургас

Основните цели на Областната дирекция са такива, каквито са и тези на Министерство на вътрешните работи – битката с незаконната миграция, пътният травматизъм, битовата престъпност и тематиката с домашното принуждение, която извънредно значима и тревожна. Смятам да насочим много старания и запас в тази посока (домашното насилие), защото там има какво да се желае от наша страна. Това сподели пред публицисти. Той бе показан пред състава на дирекцията през днешния ден от заместител министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Павлов не разяснява дали се готвят промени в състава в ОДМВР – Бургас. " Намираме се в разгара на летния сезон. За нас най-важно е той да протече по какъв начин би трябвало. След това ще преценим дали е належащо да се правят промени ", съобщи той.

Министърът  на вътрешните работи Стоян Темелакиев разяснява, че  с назначението на Павлов се следи типичен образец за последователност. " Старши комисар Павлов е работил 4 години като шеф на отдел в тази регионална дирекция, по-късно 4 години като заместител шеф на тази дирекция. Няма ни по-естествено от това министърът, възползвайки се от правото си да сортира екипа, с който работи и да извърши упованията към него, да се спре на един потвърден експерт, какъвто е старши комисар Павлов ", добави Темелакиев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР