Още една улица в Кючука добива печална известност. Става въпрос

...
</TD
>Още една улица в Кючука добива печална известност. Става въпрос
Коментари Харесай

Вместо нова улица пловдивчани от Кючука берат трета реколта домати

Още една улица в " Кючука " добива печална популярност. Става въпрос за " Петър Стоев ". Преди време Plovdiv24.bg заяви, че на строителния обект, който се проточи безобразно дълго, са. 

През изтеклите три месеца живущи на " Петър Стоев " общително осведомяват пловдивската общност за положението на земеделската продукция. Последната вест от преди ден е, че хората към този момент берат трета годишна продукция домати чери.

" За 9 месеца 600 метра направиха. Нищо не се работи. Почупихме си колите. Къщите ни тънат в прахуляк. Фините прахови частици са стотици пъти над нормата. Децата астма имат " - разказва обстановката кючукпарижанин.

Ремонтът на " Петър Стоев ", е част от огромния план на ВиК за създаване на    Официална информация от водното сдружение и от компанията реализатор по отношение на линейния график на строителните действия на улицата не успяхме да получим.

Самият Южен обходен колектор е с обща дължина 12 километра. Трасето стартира от `Пещерско шосе " и стига до Пречиствателната станция на " Ягодовско шосе ". Работи се по едно и също време на няколко места - на бул. " Александър Стамболийски, на улица " Петър Стоев " и по дължината на пробива " Модър - Царевец ". Крайната дата за довеждане докрай на целия обект е 12 март 2024 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР