Още един шофьор попадна в класацията на Plovdiv24.bg за нагло

...
</TD
>Още един шофьор попадна в класацията на Plovdiv24.bg за нагло
Коментари Харесай

Тези джипове явно дават предимство на каки и батковци с възможности

Още един водач попадна в класацията на Plovdiv24.bg за безочливо паркиране в града под тепетата, а точно типичен случай - огромен, черен джип вид " кубче ", обичан модел на каки и батковци с благоприятни условия.

Кадърът бе качен в групата " Забелязано в Пловдив ", а е изработен на ул. " Георги Комитата " в " Северен ". Автомобилът е в две нарушавания - първото, че е паркирал на тротоар, а второто е, че е влязъл в улица, на която има знак за неразрешено влизане.

" Естествено полиция за такива не важи! ", написа създателят на фотографията. Тя бързо набра мнения, множеството подигравателни, а други - чисто гневни на безочието. Има и тротинетка, на която също не й е мястото да бъде оставена там, съгласно коментиращите.

" За жал нито на колата, нито на тротинетката им е мястото там. " и " Ако беше " Опел Корса ", нямаше да снимате. Ама нали " не е значимо на мен да ми е добре, а на другия да му е зле ". Поне не е пуснал аварийките на основния бул. като 90% от съдниците в тази група ", бяха единствено част от десетките мнения под обявата.

Коментарите оставяме на вас, нашите читатели.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР