Онзи ден колегите от ПП-ДБ ни атакуваха малко подло с

...
</TD
>Онзи ден колегите от ПП-ДБ ни атакуваха малко подло с
Коментари Харесай

Бойко Борисов побесня, предложи ключово решение за Пловдивския панаир

Онзи ден сътрудниците от ПП-ДБ ни нападнаха малко подло с Пловдивския панаир. Това сподели водачът на ГЕРБ на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

" Ние ще предложим на сътрудниците, че в Пловдивския панаир само може да се строи, в случай че бъде отдадено безплатно право на градеж на пловдивска опера или на православна катедрала. Със закон, било то от общинския съвет на Пловдив, било то от Паметниците на културата, да се запише, че там не могат да се строят както споделя " бокчета ". Така да бъде записано, в случай че желаят и нищо да не се написа, само че къщурка за птички да не може да се построи на територията на Панаира! Отговарям, тъй като те подло ме натиснаха и им давам решение - щом ги е боязън от блокчета или строителство: къщурка за птички да не може да се строи там. Ако желаят да дадат няколко декара за Пловдивската опера, дори си я представям на фасадата на Панаира, хайде пък да забележим кой е срещу това ", сподели.

Припомняме, че, с цел да се резервира Пловдивският панаир и да не се позволява той да бъде приватизиран.

" Отново сме се събрали депутатите от Варна и Пловдив на коалиция ПП-ДБ, събрали сме с може би последния зов, молба, гледище към партия ГЕРБ, към нейните кметове и във Варна, и в Пловдив, към общинските препоръки на ГЕРБ, към ръководителя на партия ГЕРБ - направете нужното, с цел да запазим Пловдивския панаир подобен, какъвто би трябвало да бъде – част от България, а не приватизиран скритом ", съобщи тогава на брифинг в постройката на Народното събрание  от ПП-ДБ.

Издателят Манол Пейков от ПП-ДБ дефинира като " кьорфишек " тезата на , че ГЕРБ няма нищо общо със абсурдът с панаира, тъй като кметът на Пловдив към този момент не бил от партията му.

Депутатът Стела Николова каза, че е на   " Пълдин Туринвест ".

Повече вижте във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР