Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Анка Михайлова, на 42

...
</TD
>Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Анка Михайлова, на 42
Коментари Харесай

Тя преби до смърт момиченцето си, преди това я е хапала и драла с нокти, ето какво се случва днес

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на Анка Михайлова, на 42 година Тя е предадена на съд за това, че на 23.09.2022 година в гр. Пловдив съзнателно е умъртвила малолетно дете – момиче на 1 година и 9 м., което е умряло на 16.10.2022 година, като убийството е осъществено по отношение на лице, намиращо се в безпомощно положение и при изискванията на домашно принуждение – закононарушение по 116, алинея 1, т. 4, прочие 2, т. 5 и т. 6а, вр. член 115 от Наказателния кодекс. 

Анка Михайлова осиновила потърпевшото дете през 2021 година след получено утвърждение от способените служби. Тя отглеждала и се грижела за бебето в жилището си в гр. Пловдив. Жената почнала да демонстрира експанзия към него, тъй като не желала да трансформира открития си метод на живот, а детето й създавало дискомфорт.

Към 23.09.2022 година момичето било на 1 година и 9 месеца. На същата дата майката се ядосала няколко пъти, тъй като то се движело от стая в стая. Поради тази причина тя неведнъж го нахапала по тялото и го одрала с нокти, блъснала го с ръка и по лицето. Установено е, че по-късно вечерта майката още веднъж показала експанзия към щерка си, като я блъснала с ръка в задната част на главата.

Детето получило черепно-мозъчна контузия, изгубило схващане и изпаднало в кома. То било откарано в болница, като на 16 октомври 2022 година е умряло. 

Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР