Огромни лимузини, скъпи спортни коли и маркови мотори, надаващи мощен

...
</TD
>Огромни лимузини, скъпи спортни коли и маркови мотори, надаващи мощен
Коментари Харесай

Красива абитуриентка дойде с огромна лимузина на бала си в Пловдив

Огромни лимузини, скъпи спортни коли и маркови мотори, надаващи мощен плач, докараха зрелостници пред огромен хотел в северната част на Пловдив, с цел да отпразнуват бала си нощес. Зрителите бяха раздвоени тях ли да гледат, или да се полюбуват на красиви и и стилно облечени зрелостнички.

Да честват се събраха приключилите възпитаници от Спортното учебно заведение в Пловдив, както и  " Паисий Хилендарски ", " Свети Константин-Кирил Философ " и " Св. св. Кирил и Методий " в града под тепетата и " Отец Паисий " в Стамболийски.

Множество рокери разтресоха пространството, изпращайки приятелките си да се повеселят. Бяла лимузина пък едвам взе завоя и откакто спря, от нея излязоха повече от 10 души.

" Ние сме близки на абитуриентка  от учебно заведение " Паисий Хилендарски ". Дойдохме да изпратим нашето момиче ", съобщи руса жена, представила  се като вуйна на девойката. Жълто " Ламборгини " пък впечатли феновете, които се надпреварваха да снимат.

" Първо ще чествам, след това ще си умря, по-късно ще мисля какво да върша ", съобщи Стоян от Спортното учебно заведение и поведе приятелите си да се веселят, написа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР