Огромни хлебарки се разхождат из центъра на Русе. Това алармира

...
</TD
>Огромни хлебарки се разхождат из центъра на Русе. Това алармира
Коментари Харесай

Гражданка ужасена: Нашествие на хлебарки в центъра на Русе

Огромни хлебарки се разхождат из центъра на Русе. Това сигнализира гражданка на града във . Според нея нашествието на вредителите не е по никакъв начин дребна, разбрахме от Ruse24.bg.

" Най-вече върлуват около Цигуларя. Да видиш една-две обикновено, само че това са голям брой. Когато се стъмни излизат и лазят из краката, по пейките, на една другарка в околните дни е била даже полазвана, което за мен е смут. Може за някои да не е огромен проблем, само че както на мен по този начин и на много други хора не им е удобно да лазят хлебарки по пейката на която сте седнали, даже по вас… Това е извънредно гнусно и неприятно ", написа дамата, като добави, че е възмутена от позволения проблем.

" Възмутена съм, че по Центъра се позволява подобен проблем, публично място за разходки със семейство и другари. Има външни заведения в региона на Цигуларя и не мисля, че на някой би му било прелестно до момента в който си пие кафето да му лазят хлебарки в краката… "

Тя слага и въпроса дали казусът може да прерасни и до разпространяване на вредителите и във вътрешната част на заведенията в покрайнината.

" Тези инсекти идват от каналите, не са чисти, деца има и освен. Моля, да се подхващат ограничения. "

Жената разяснява, че ще подаде и тъжба към виновните органи.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР