Общинският съветник остро разкритикува поредната издънка в предложенията на

...
</TD
> Общинският съветник остро разкритикува поредната издънка в предложенията на
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Здравко Димитров иска да му бъде разписан празен чек

Общинският консултант остро разкритикува следващата издънка в предложенията на кмета за идната сесия, видя Plovdiv24.bg . на администрацията за едни от най-важните обекти в града, през днешния ден във фейсбук Георгиев е написал коментар какво тъкмо се случва в Правната комисия на Общинския съвет в тази връзка. Публикуваме го без редакторска интервенция:

Днес, на съвещание на Правна комисия администрацията на внесе следващо нарастване на средства за строителните обекти: пробива Модър-Царевец; бул. " Хаджи Димитър " и ул. " Царевец ".

Касае се за пренасочване на средства от отпадналия пробив до Водната палата. Въпреки единодушието на Общински съвет, че средствата от отпадналия обект ще се пренасочат за реорганизация на " Дондуковата градина ", са вмъкнати и горепосочените обекти.

Всичко това обаче се случва, без да са посочени съответни суми, те остават плаващи. Така желае да му бъде написан празен чек.

Най-забележителното е, че по тези обекти на 2.08.2022г. към този момент са утвърдени спомагателни средства с общ размер 1,653 854 лева Нужно е да отбележа, че осъществяването на тези обекти се движи с голяма веселба, което основава големи компликации на така и така претрупания трафик в Пловдив.

Явно това не е проблем за администрацията на, който желае наново нарастване на средствата. Така двойно се нарушава публичният интерес. Не единствено обектите са в веселба, само че и двукратно се завишава цената им. Този " патент " на здравковото ръководство, би трябвало да бъде изкоренен, тъй като е с аромат на корупция. Пловдив заслужава повече.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР