Общински съветници от ИТН предлагат да се изгради слънцезащитно съоръжение

...
</TD
>Общински съветници от ИТН предлагат да се изгради слънцезащитно съоръжение
Коментари Харесай

Съветници искат сянка над трибуните на басейна на Флората

Общински съветници от Има Такъв Народ оферират да се построи слънцезащитно оборудване над трибуни в плувен комплекс " Флора “. За планиране, доставка и монтаж на слънцезащитно оборудване  ще са нужни до 50 000 лева, откри информация на Burgas24.bg .

Плувният комплекс е в употреба от средата на 2010 година Разполага с два открити басейна, единият от които 50-метров със 7 коридора и един от 20 метра. Средно на година по 500 деца се научават да плуват в двата басейна на Флората, а през лятото комплексът е хазаин на редица спортни шампионати, като предходната година тук се организираха Супер финали от държавните шампионати по водна топка на възрастите U19 и U13.

" До 2014 година посетители и състезатели използваха мобилните трибуни, които бяха сложени на метри от водното корито. Това позициониране на седалките създаваше компликации по поддръжка чистотата на басейна, създаваше и дискомфорт на реферите. Преди началото на сезон 2015 година беше изработен главен ремонт на оборудването и беше построена нова естрада с потенциал от над 300 седящи места.

Плувен комплекс " Флора “ е отворен за прилагане за прилагане само през летния сезон, когато температурите на въздуха са най-високи. Трибуните се употребяват както от фенове на надпревари, по този начин и от състезатели, придружители на деца и други Често при мощно слънце хората са принудени да употребяват лични слънцезащитни средства, като по този метод пречат на останалите да следят надпреварите.

В тази връзка считаме за оправдано да бъде инсталирано слънцезащитно оборудване над трибуните, като по този метод ще бъде обезпечен комфорта на всички ползватели “, са претекстовете на предлагането.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР