Общинската конференция на ДПС – Пловдив избра за председател Али

...
</TD
>Общинската конференция на ДПС – Пловдив избра за председател Али
Коментари Харесай

ДПС в Пловдив с нов стар председател

Общинската конференция на Движение за права и свободи – Пловдив избра за ръководител Али Байрам, който стартира своя трети мандат. Гости на конференцията през днешния ден бяха Танер Али, народен представител на Движението от Пловдив, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юксел Расим  и претендентът за съпредседател на Движение за права и свободи доктор Джевдет Чакъров.

Двеста делегати разискаха миналия тригодишен интервал и набелязаха дилемите, които стоят пред общинската организация. Те избраха ново управление и контролни органи.

" Да повеждам общинската организация на Движение за права и свободи за трети мандат е изключителна отговорност. Благодаря за доверието, което ми оказаха делегатите. Какво сме свършили в предходните два мандата  е ясно – укрепихме организационно и кадрово партийната конструкция и това даде резултат – Движение за права и свободи има в града двама общински съветници. Задачите пред нас са доста и ще ги следваме с цялата си политическа отговорност. Винаги сме били измежду хората и ще продължим да бъдем все по-близо до тях – да решаваме проблемите им, да им осигурим естествени условия за живот. Движение за права и свободи е виновна партия – потвърждава го и в народен проект, потвърждава го и в Пловдив. Ще продължим да работим за развиването на Пловдив “, разяснява новият остарял ръководител Али Байрам, който е и общински консултант.

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР