Общинската Детска млечна кухня отпразнува вчера 65 години от създаването

...
</TD
>Общинската Детска млечна кухня отпразнува вчера 65 години от създаването
Коментари Харесай

Детска млечна кухня отпразнува своя 65-ти рожден ден

Общинската Детска млечна кухня отпразнува през вчерашния ден 65 години от основаването си. Специално празненство в Експозиционен център " Флора Бургас “ събра дребни и пораснали деца, с цел да отбележат дружно събитието на услугата.

Гост на тържеството бе и кметът на Бургас, който поздрави чиновниците на Детска млечна кухня.

" Благодаря Ви за грижите и напъните, които полагате за нашите най-малки съграждани – децата! В динамичното време, в което живеем, вашата работа е в поддръжка на родителите. Добрите резултати през последните години са с помощта на вашия труд, както и на възстановяване на материалната база и навлизането на електронната услуга, с която стигате още по-близо до родителите. Честит празник! “, показа кметът Николов.

За децата бяха приготвени изненади и огромна празнична торта.

Управителят на Детската кухня – Таня Бурдева също честити на всички някогашни и сегашни чиновници, а по този начин също на родителите и децата празника, като показа, че огромна част от присъстващите родители са пораснали с услугите на Детска млечна кухня през годините.

От февруари бургаските майки към този момент купуват ваучери за храна от Детска млечна кухня онлайн посредством новата електронна услуга – " Виртуална кухня “, която е налична на: https://dmkbs.uslugi.io. В нея има потребна информация, обвързвана с работата на детската кухня и изхранването на децата. Всеки родител може да се запознае там с питателните стойности, алергените и менюто за всяка възраст на детето.

През последните години Детска кухня – Бургас уголемява от ден на ден своята услуга, като сега общият брой на раздавателните пунктове на територията на общината е 29, а родителите, които употребяват услугите й са над 1400 и не престават да се усилват.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР