Общината предприема драстични мерки срещу тротинетките, които рушат шадраваните в

...
</TD
>Общината предприема драстични мерки срещу тротинетките, които рушат шадраваните в
Коментари Харесай

В Русе вземат драстични мерки срещу тротинетките

Общината подхваща фрапантни ограничения против тротинетките, които разрушават шадраваните в Русе. Чашата е преляла след снощния случай, станал към 19 часа на новоремонтирания щадраван пред Доходното здание, който даже още не е пуснат в употреба.

Деца с тротинетки са употребявали новата обшивка, с цел да тестват каскадьорските си умения, и са я развалили. На направената им забележка от жители отговорът е бил: " Говори си, не ми пречиш “. На място обаче се е отзовала Общинска полиция, чиито чиновници са създали полицейско предизвестие и са разпоредили на децата да изоставен посоченото място.

Оттук нататък ще има засилено полицейско наличие, като ще бъдат подхванати ограничения за опазването на общинската благосъстоятелност. При наново нарушаване ще бъдат налагани наказания, а в случай че децата са малолетни, тротинетките ще бъдат прибирани на предпазване в общината. Те ще бъдат връщани на родителите, на които ще бъдат съставяни актове за увреждане на общинската благосъстоятелност и които ще би трябвало да възстановят нанесените вреди.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР