Община Пловдив и театър Хенд канят пловдивчани на първия по

...
</TD
>Община Пловдив и театър Хенд канят пловдивчани на първия по
Коментари Харесай

Започва първият по рода си фестивал на театралните школи в Пловдив Гледай Ти

Община Пловдив и спектакъл " Хенд " канят пловдивчани на първия по рода си фестивал на младежките театрални школи в град Пловдив, който ще се организира сред 26 май и 3 юни, 2023 година  под името   " Гледай Ти ".

Бляскавата гала по откриването е на 26 май от 19,00 часа в спектакъл " Хенд ", (бул. " Руски " 18). Водещ ще е неповторимата Иванка Шекерова. Специални посетители за откриването ще бъдат учениците от 9 " б " клас на Националната гимназия за театрални и екранни изкуства – Пловдив, които ще показват спектакъла " Един по един ".

В рамките на три фестивални дни ученици на най-изявените театрални школи в града ще показват своето творчество, ще споделят опит, ще основат скъпи другарства и контакти. Ще получат информация и благоприятни условия за бъдещото си професионално развиване. 

Всички пловдивчани и посетители на града  могат да споделят празника на младите в театъра, като посетят спектаклите на театралните школи в границите на съпътстващата стратегия от 29 -ти май до 2 - ри юни в спектакъл " Хенд ". 

Организаторите на новия фестивал са си сложили задачата да дават поле и тласък за изява и развиване на пловдивските театрални очаквания и канят всички да се потопят в магията на изкуството и да поддържат младите в техния креативен път.

Фестивалът на театралните школи в Пловдив " Гледай Ти " се реализира с поддръжката на Община Пловдив и със съдействието на представители на частния бизнес, Драматичен спектакъл Пловдив и Държавен куклен спектакъл - Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР