Община Бургас търси кой да стопанисва за десет години бистрото,

...
</TD
>Община Бургас търси кой да стопанисва за десет години бистрото,
Коментари Харесай

Търсят стопанин на бистрото в ММЦ-то в Меден рудник

Община Бургас търси кой да стопанисва за 10 години бистрото, намиращо се в постройката на Младежкия интернационален център в " Меден рудни “. Това излиза наяве от докладна бележка, която ще бъде дебатирана на идната сесия на ОбС-Бургас, видя Burgas24.bg .

Бистрото е ситуирано на партерния етаж в постройката и е с обща повърхност 210 кв.м. В него са ситуирани кухня от 50.00 кв. м, влажен бюфет с повърхност 10.00 кв.м и зала за хранене с повърхност 150.00 кв.м. Помещението е планувано и е уместно за даване на бар-кафе услуги.  

" Наемателят следва да дава опция за осъществяване на ексцентрични културни и обществени събития, както и да обезпечи неофициална среда за срещи и осъществяване на мероприятия, поощряване на партньорства сред младежи.

В Наредбата за реда за придобиване, ръководство и предписание с общински парцели и движимости, призната от Общинския съвет –Бургас няма избрана цена за отдаване чартърен на сходни пространства както и аналогични такива, заради което на съображение член 41, алинея 2 от Закона за общинската благосъстоятелност (ЗОС), по отношение на член 22, алинея 3 от ЗОС е предоставено на

Според оценител пазарна оценка на началната тръжна месечна наемна цена за отдаване чартърен на помещението е в размер на 1810 лева, без Данък добавена стойност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР