Нови апарати за диализа, прилагащи най-съвременния метод на лечение –

...
</TD
>Нови апарати за диализа, прилагащи най-съвременния метод на лечение –
Коментари Харесай

Бургаска клиника закупи модерни апарати за диализа

Нови апарати за диализа, прилагащи най-съвременния способ на лекуване – посредством онлайн хемодиафилтрация, към този момент действат в " НефроЛайф “, оповестиха от бургаския диализен център. С тях той покрива на 100 % златния международен стандарт за осъществяване на хемодиафилтрация с пред- и след- дилуция. Инвестицията е подбудена от устрема на лечебното заведение да дава най-качествено диализно лекуване и безупречна здравна грижа.

Този способ разрешава по-добро ликвидиране на междинните молекули, които са виновни за тежката съдова и костна увреда, инвалидизирането и ранната смъртност при пациентите на хемодиализа. Методът е подобаващ за заболели в терминален етап на бъбречна непълнота, тъй като е непосредствен до физиологичната функционалност на бъбреците.

Самите апарати " Фрезениус  5008 S “ са оборудвани с най-голям клас екстри, което ги прави чувствителни към най-малката смяна в положението на пациента. Освен това, тези диализни машини съкратяват времето на хемодиализа с 30 % и имат функционалността онлайн да наблюдават очистването на пациента, споделят от центъра.

Процедурите по този способ не се заплащат от пациентите. За тези от тях, които имат потребност, диализният център обезпечава и безвъзмезден превоз.

До дни ще отвори порти и единственият в Бургас " Център за лекуване и профилактика на бъбречно-каменната болест /БКБ/, който ще се намира на територията на лечебното заведение. В него ще се реализира повсеместен метод в скрининга, профилактиката и консервативното лекуване на БКБ.

За тази цел центърът ще предлага необятна гама от проучвания, обзор с ехограф от нефролог (преминал профилирано образование за БКБ), план и разискване на резултатите от извършените проучвания, както и правене на общи и диетологични рекомендации в комплект с медикаментозното лекуване. Подробности пациентите ще могат да намерят в уеб страницата на клиниката.

Диализният център, намиращ се в бургаския комплекс " Изгрев “, е първият в България, който вкара положителните практики, прилагани в Израел – един от центровете за качествено профилирано лекуване и нововъведения в света. В годините на своето битие, " НефроЛайф “ се е потвърдил пред пациентите в страната и чужбина като първокачествен и благонадежден избор за хемодиализно лекуване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР