Нова организация на движението се въвежда от утре на две

...
</TD
>Нова организация на движението се въвежда от утре на две
Коментари Харесай

Две кръстовища в Пловдив с нова организация на движението

Нова организация на придвижването се вкарва от на следващия ден на две кръстовища в Пловдив, осведомят от " Организация и надзор на превоза “. Решението за това е взето от Експертния съвет към Общинската комисия по сигурност на придвижването по предложение на специалистите от общинското дружество, като задачата е да се облекчи трафикът.

Премахва се светофарната секция за десен завой от ул. " Скопие “ към бул. " Македония “ на кръстовището сред двете пътни артерии. До пътен знак Г2 – " Движение единствено надясно след знака “ ще бъде инсталиран знак Б2 –  " Стоп “. Според направеното проучване това ще понижи престоя на колите, пътуващи в посока към Бетонния мост.

По същия метод се реорганизира придвижването и на кръстовището до Художествената изложба " 2019 “. Идващите от ул. " Преслав “ няма да чакат  светофарът да светне зелено за десен завой по ул. " Гладстон “ в посока към бул. " Руски “. И там светофарната секция ще бъде свалена и ще бъде подложен знак " Стоп “.

Промените следва да бъдат направени в петък, с цел да може през идните почивни дни участниците в придвижването да се приспособяват към тях, допълват от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР