Не, това не е Столипиново, а сърцето на Кючук Париж,

...
</TD
>Не, това не е Столипиново, а сърцето на Кючук Париж,
Коментари Харесай

Сигнал от пловдивчанин: Не, това не е Столипиново, а сърцето на Кючук Париж

" Не, това не е Столипиново, а сърцето на Кючук Париж ", по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си към нас. Нашият четец се надява посредством нас да даде публичност на казуса, с цел да може да бъде отстранено спонтанното бунище от ул. " Пере Тошев " 41. Вижте неговата позиция на казуса:

" Пише Ви гражданин на " Кючук Париж ", отчаян от ситуацията в която се постанова да живеем. Тази картина я следим повече от 3 години. Тя е разследване на преустановен контракт на Общината с наематели. При напускането същите оставиха общинския обект в положение, което е мъчно може да се опише и може да се види на приложените фотоси. Металните павилиони, в които се обитаваха, бяха демонтирани и всичко от което не може да се извади някой лев, просто бе зарязано.

Общината нехае явно за положението на нейния парцел и за изискванията, в които се постанова да живеят жителите. Нормално ли е всеки ден да следим сходна картинка и да живеем с нея? Децата ни играят със счупени стъкла и празни бутилки от алкохол. Не е ли по-нормално да има орган, който да следи за положението на парцела след овакантяване на наематели? Ако има неуредени сметки сред наемател и хазяин, дали това би трябвало да визира всички живущи в региона? Не е ли редно Общината да приведе парцела в естествен тип и да търси отплата от наемателя?

Искам да отбележа, че персонално съм входирал тъжба преди две години, само че уви резултата се вижда. В други общини на сходни парцели се построяват паркове и детски площадки, само че в тази ситуация може би имаме по-голяма потребност от бунище в центъра на Кючук Париж. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР