Най-нетърпеливите любители на морето вече са по плажовете на родното

...
</TD
>Най-нетърпеливите любители на морето вече са по плажовете на родното
Коментари Харесай

Блазе им! Най-нетърпеливите вече се топнаха в моренцето

Най-нетърпеливите фенове на морето към този момент са по плажовете на родното Черноморие, демонстрира информация на Plovdiv24.bg . Както може да се чака, на юг туристите сега са повече - там и температурата на въздуха, и тази на водата са с една концепция по-високи.

Тази година през юни се чака междинната месечна температура в Източна България да бъде към климатичната норма, а в Западна - към и под нормата. За месечната сума на преваляванията изгледите са да бъде към и над нормата. През множеството дни от първото десетдневие въздушната маса над страната ще е неустойчива, ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.

Температурите ще са по-ниски от нормалните за интервала. В началото на второто десетдневие се чака интервал с най-вече слънчево време и релативно по-малка възможност за краткотрайни следобедни превалявания. Около средата и през втората половина от десетдневието още веднъж се покачва вероятността за чести превалявания, съпроводени с гръмотевици на повече места в страната.

Температурите ще са близки, само че в по-голямата част от страната към момента по-ниски от нормите. Изгледите за третото десетдневие са да има по-продължителни интервали със слънчево време в по-голямата част от страната и на по-малко места да има валежи.

Засега, по-голяма възможност за синоптични ситуации с превалявания на повече места има в самото начало и към средата на интервала. Температурите ще се покачат и ще са близки до нормите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР