Национална Асоциация на Доброволците в Република България - НАДРБ иНационален

...
</TD
>Национална Асоциация на Доброволците в Република България - НАДРБ иНационален
Коментари Харесай

Национален отряд за реакция при бедствия - Пловдив набира доброволци

Национална Асоциация на Доброволците в Република България - НАДРБ и

Национален отряд за реакция при бедствия - Пловдив СТАРТИРАМЕ КАМПАНИЯ за набиране на 10 доброволци - нови или регистрирани такива, искащи да станат част от нашия екип, това написа Красимир Каракашев в обществената мрежа.

Доброволците с опит, с готовност и опция несъмнено, да са един до друг с професионалните пожарникари освен на огромни катастрофи.

За да можем да се оправим с зародилите обстановки и да сме съответни, то са нужни: Доброволци със познания и умения; Техника; МПС и не на последно място предпочитание да си в помощ на обществото, написа още той.

Кампанията е до 30.04.2024г.

Ще имате опцията да усетите какво е да окажеш помощ на човек в неволя

Ако желаете да станете част от нашия екип ето и методите за контакт:

[email protected]

[email protected]

0890/112-001 Красимир Каракашев

Освен, че търсим Вас – бъдещите ни сътрудници, то откакто се оформи екипа една от задачите ни е да можем независимо да се оправяме с по-леки катастрофи.

Да, ние го постигнахме преди година, само че неналичието на по-голям екип оказваше своята тежест.

В момента имаме противопожарен автомобил, само че той не е професионален. За това сме се замислили и ще се опитаме да осъществяваме и тази концепция.

Ние знаем, че залъка е прекомерно огромен, само че въпреки всичко сме подготвени за тази хапка.

За страдание единствено с хора с положителни сърца нещата не стават.

Национална асоциация на доброволците в Република България е юридическо лице, което няма финансови приходи от осъществяваната активност.

Национален отряд за реакция при бедствия, като част от НАДРБ също няма финансови приходи от активността си. Ние вършим всичко благодарение на заплатите си и на дарения направени от Вас.

Имахме ли средства е елементарно. На пазара има доста подобаващи пространства, само че....... на нас Държавата не ни субсидира или подкрепя по никакъв метод. Няма по какъв начин да желаеме пари за това, че сме си свършили работата. Това няма по какъв начин да се случи! Това не е задачата на доброволците!

Към сегашния миг,а и преди (като Държавна фирма “Мейдей “) ние нямахме помещение за гараж или склад, камо ли такова в което да се събираме и да опитваме да Ви образоваме. Да предадем знанията си на всички, който желаят това и то отново гратис.

Направили сме запитвания до Община Пловдив и до районни кметове за някакво свободно общинско помещение. Питаме и дали не може да ни се даде против възобновяване и поддръжка като грижовни стопани. За страдание към момента чакаме........... Знаем, че това помещение няма да го е желал различен, че ще е в окаяно положение, само че въпреки всичко с общи старания ще може да го възстановим и да се грижим за него. Ще чакаме и ще се надяваме.........

Имаме и молба към Вас.

Ако познавате лице или компания с помещение, което не употребява или е в неприятно положение да ни споделите. Ще отидем, ще попитаме, ще поговорим, пък каквото стане. С запитване и до Цариград се стига. Дори и празно място с ток и вода, на което ние да си изградим сглобяемо помещение (около 100м2) отново е алтернатива.

Ние ще се постараем да го приспособим за дребна зала и помещение за автомобила ни, в случай че е допустимо несъмнено.

Някой ще каже хубавите неща стават постепенно.

Не другари, не стават!! Стават с готовност, воля и в този момент!

С тази сентенция комфортно във времето се е потвърдило, че България е 50 години след останалия сват.

Много от Вас ще вдигнат плещи и ще кажат – оправяйте се. Не се сърдим. Знаем, че който желае и може ще помогне.

Дори единствено със шерване на този пост отново е помощ. Ще ни помогнете да стигне до повече хора.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР