Наскоро 10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова помогна за

...
</TD
>Наскоро 10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова помогна за
Коментари Харесай

Награждават 10-годишната Анабел, заловила пиян шофьор в Бургас

Наскоро 10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова оказа помощ за задържането на водач в нетрезво положение. Ситуацията се разиграва до СУ " Константин Преславси ", където Анабел учи. На паркинга до учебното заведение, младото момиче вижда, че мъж във очевидно нетрезво положение се качва в автомобил, паркиран наоколо до техния, в който от учебно заведение я чака нейният татко.

Пред Агенция " Фокус " тя описа за случая и прикани всеки участник на пътя да съблюдава разпоредбите.

" На излизане от учебно заведение видях очевидно опиянен мъж, който се качваше в колата си. Реших, че би трябвало незабавно би трябвало да кажа на татко си, тъй като можеше да стане нещо. Когато му споделих, същият човек стартира да кара против нас, стартира да криволичи, след което баща звънна на 112. След като пристигнаха служителите на реда, мериха 2.78 промила алкохол. Мъжът стартира да насочва закани към нас ", изясни Анабел.

" Нека никой да не прави по този начин – това е закононарушение ", добави тя.  

Анабел Атанасова е една от младите очаквания на бургаския клуб " Киокушин спирит “, със международния първенец - сенсей Гергана Апостолова-Костова. Съвсем неотдавна тя направи мощен интернационален дебют и завоюва сребро измежду кандидати от 7 страни. Това отличие е единствено част от десетките завоювани на български шампионати от многообещаващата ни вяра в спорта. 

За доблестната си постъпка тя ще бъде наградена от бургаската полиция.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР