Над 43 грама марихуана и прекурсори за производство на синтетичен

...
</TD
>Над 43 грама марихуана и прекурсори за производство на синтетичен
Коментари Харесай

Трима задържани при спецакция на пловдивски криминалисти

Над 43 грама марихуана и прекурсори за произвеждане на синтетичен високорисков опиат – метамфетамин, са иззели чиновниците от отдел " Криминална полиция " в Пловдив при профилирана интервенция преди дни. Процесуално-следствените дейности са осъществени под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив.  

Сухата зелена листна маса, разнообразни субстанции и такъми, предопределени за добиване на синтетичната дрога, са открити при претърсвания на два адреса на територията на дирекцията и един в Хасковска област.

Като обвинени за противозаконната активност за едно денонощие са арестувани двама мъже, единият от които с криминалистична регистрация и неведнъж осъждан за закононарушения с наркотици, и 19-годишно момиче.

С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор тримата са привлечени като обвинени по член 354а, алинея от Наказателен кодекс. Срокът на задържане на мъжете е продължен до 72 часа, а на младата жена е наложена мярка " подписка ".  

На конфискуваните субстанции са назначени експертизи. Работата по изясняване на всички обстоятелства и обстоятелства  към незаконната активност на арестуваните продължава  под наблюдението на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР