На специална церемония в зала Съединение на Регионалния исторически музей

...
</TD
>На специална церемония в зала Съединение на Регионалния исторически музей
Коментари Харесай

Представиха новия директор на Историческия музей в Пловдив

На специфична гала в зала " Съединение " на Регионалния исторически музей - Пловдив досегашният шеф Стефан Шивачев съобщи поста на новия шеф Стоян Иванов в първия му работен ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Кметът връчи на доцент доктор Стефан Шивачев " Плакет на община Пловдив " във връзка неговата дългогодишна работа като историк, шеф на РИМ - Пловдив в продължение на 27 години, създател на изявления за историята на Пловдивския край, началник на интернационалните и национални планове и извънредно дейна социална активност. 

" Удовлетворен съм, тъй като през всичките тези години, в които бях шеф, съумях да осъществявам това, което написах в концепцията си от далечната 1993 година. Успях да осъществявам фантазията си музеят да съществува за Негово величество Посетителя. Особено съм благополучен, че сме в тази зала, която през последните 30-тина години успяхме да превърнем в един от най-значимите културни центрове в Пловдив " - сподели Стефан Шивачев. Благодари на сътрудниците си и акцентира, че един шеф не може самичък да направи нищо и че всичко, което е направено, е дело на хората, които са дали душа и сърце за развиването на музея. 

Кметът прочете приветствен адрес от свое име и връчи на Шивачев приветствие от регионалния шеф. 

Новият шеф на музея Стоян Иванов даде обещание да продължи започнатото от историка и шефа Стефан Шивачев.

Церемонията гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР