На политическия терен има нужда от едно истинско дясно. Ние

...
</TD
>На политическия терен има нужда от едно истинско дясно. Ние
Коментари Харесай

Деведжиева: Не може Васил Левски да бъде в краката на Альоша с шмайзера

" На политическия терен има потребност от едно същинско дясно. Ние сме същински дясно, тъй като консервативното дясно споделя истината. Ние сме за истината. А това, което е демократично и се таксува вдясно - те приказват откровени неистини и приказват по метод, по който желаят да бъдат харасани от всеобщия гласоподавател. Т.е. едни празни обещания, които не водят след себе си чистата дясна политика.

Консервативното дясно е за еднакъв старт на всички, да бъдем всички равни пред закона, да има свободата на бизнесмена, с цел да има поощряване на продуктивността, което води до трудова претовареност и и повишение на приходите. " Това съобщи в изявление за Plovdiv24.bg година. 

Конкуренцията сред производителите води до понижаване на цените, а не левият популизъм за ограничение на надценките. Средната класа е потисната и стартира да изчезва. Проблемът не се взема решение с разпределяне на помощи - изясни Деведжиева. 

Образованието не страда от липса на средства, то се е трансформирало в някаква форма на обществена помощ. Според нея външното оценяване би трябвало да се прави не от МОН, а от самостоятелен орган. 

" Наблюдава се вмешателство от президента Радев в тази акция за парламентарни избори, защото служебното държавно управление е посочено от него. Това държавно управление би трябвало да се занимава с подготовката за едни почтени избори, а не да излезе в разгара на акцията и да всява боязън и суматоха в жителите, че ние сме пред банкрут и т. н. Защото в този момент внезапно те взеха решение, че ще работят за подготовка на бюджет. Правилният път е десният, споделила го е Маргарет Тачър " - разяснява Деведжиева изявление на служебния министър на финансите.

България би трябвало да извърши избрани условия, с цел да бъде призната в еврозоната. Едно от тях, които не можем да покрием, е погашение на компенсации по " Зелена карта " в Европа. " Това се поражда от обстоятелството, че има застрахователни компании, които оферират прекомерно ниски цени на Гражданска отговорност( " Зелена карта " е част от тази застраховка) и не заплащат компенсациите. Има насъбрани отговорности 32 милиона евро по компенсации по " Зелена карта ". Европа споделя: " Не, не, я се спрете, не може другите да заплащат, а вие да се вършиме на тарикати и да не плащате ". Тук е ролята на КФН, има наказания, най-тежката от която е да се отнеме лиценза " - изясни Деведжиева, която е специалист в застрахователния бранш.

Амбицията на партията е в 49 Народно събрание да има посланичество на същинските десни свободни хора. " Всичко, което се нуждае от лустрация, ще бъде пометено от горната страна надолу. Докато не се отървем от зависимости, няма по какъв начин да продължим напред " -  разяснява тя.

В България би трябвало да се осъществя дясна икономическа политика, залага на качествено обучение, положително опазване на здравето, правосъдна промяна, в която се планува огромно правосъдно жури по сходство на Съединени американски щати.

Деведжиева напомни, че още предходната година от КОД са предложили да се демонтира паметникът Альоша. " Не може Альоша да бъде най-високият монумент, с шмайзера и в краката на Альоша да бъде нашият народен воин Васил Левски. Това е обидно " - сподели тя. 

За своя персонална идея Пенка Деведжиева приема развиването на " Старинен Пловдив " и връщането на неговия искра и цвят. " Не може в целия свят, в случай че имаш подобен резерват, да печелиш пари. Какви хора сме тук, да не можем да оценим нещо, което ни е останало от времето? " - задава риторичен въпрос.

Цялото изявление гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР