На общинската гребна база в Лесопарк Липник в с. Николово

...
</TD
>На общинската гребна база в Лесопарк Липник в с. Николово
Коментари Харесай

Стартира четвъртото издание на Международния турнир по триатлон Купа Русе

На общинската гребна база в Лесопарк " Липник " в с. Николово през днешния ден започва четвъртото издание на Международния шампионат по триатлон " Купа Русе “. Над 150 участници от 15 клуба от Гърция, Малта, Румъния, Украйна и България се включват в двудневната конкуренция, подкрепена от Община Русе и проведена от Семеен кодекс " Триатлон – Далян “ с ръководител Миглена Ангелова.

Официален посетител на спортното събитие бе зам.-кметът на община Русе Енчо Енчев, който приветства уредниците и участниците. " Турнирът, който се трансформира в традиция и значимо събитие за спортния ни календар, е повече от просто съревнование - той е същински изпит за издръжливостта ви, волята на духа и упоритостта. Самият факт, че сте на стартовата линия, е доказателство за вашата отдаденост и предпочитание за самоусъвършенстване. Всеки изминат километър и всяко преодоляно затруднение са знак на вашата увереност и блян към триумф, и съм уверен, че през двата дни на конкуренцията ще дадете най-хубавото от себе си “, сподели Енчо Енчев и пожела триумф на всички участници.

Турнирът стартира с присъединяване на най-малките спортисти до 8 години, които минаха през своите дисциплини, включващи плуване, велосипедно каране и тичане. След тях се включиха състезателите от групата на 9 – 10-годишните, последвани от децата на възраст 11 - 12 години. По-късно денем ще се включат и състезателите от четвърта и пета възрастови групи.

В неделя шампионатът продължава от 9 ч. с щафетната конкуренция за деца и експерти, а стартът за феновете ще бъде в 12 ч. Състезанието ще приключи в 14 ч. с гала по награждаване на спечелилите.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР