На днешното тържествено заседание на Общински съвет – Банско, с

...
</TD
>На днешното тържествено заседание на Общински съвет – Банско, с
Коментари Харесай

Алберт Попов бе удостоен със званието Почетен гражданин на Банско

На днешното тържествено съвещание на Общински съвет – Банско, с цялостно болшинство, бе гласувано предлагането за връчване званието " Почетен жител на Банско “ на огромния български играч по ски алпийски дисциплини Алберт Попов и рекламно лице на Банско, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Мотивите за взетото решение, подписано от всички общински съветници, бе показано в зала от ръководителя на локалния парламент Георги Икономов. Пред своите сътрудници и представителите на медиите, той посочи, че като състезател Алберт Попов има голям брой оценки, постоянно носи логото на Община Банско и в медийните си изяви у нас и в чужбина - постоянно акцентира приноса на курорта в своята подготовка.

От своя страна Алберт Попов благодари за достойнството, която му оказват от Община Банско и Общински съвет – Банско. По думите му Банско не един път се е потвърдило като международен курорт, като най – огромното удостоверение за това са стартовете на Световната купа, които се организират в курорта.

" Банско е нашият втори дом. Винаги се усещаме добре, когато дойдем да упражняваме тук “, сподели още Попов и добави, че развиването на Банско през годините е голямо.

На Алберт Попов и на неговият треньор Ивайло Борисов бяха отпуснати парични награди в размер на 5 хиляди лева и 3 хиляди лева Ивайло Борисов пък получи почетен знак на Банско за приноса му в одобряване на зимните спортове, цялостната му треньорска активност и разпространение на курортния град.

Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР