На близо 1 километър новоизграждаща се улица ще се радват

...
</TD
>На близо 1 километър новоизграждаща се улица ще се радват
Коментари Харесай

Европейски пътища изгражда нова улица в район Тракия в Пловдив

На близо 1 километър новоизграждаща се улица ще се радват жителите и посетителите на жилищния комплекс " Резиденшъл парк “ в централната част на регион " Тракия " в Пловдив наоколо до парк " Лаута “.

Обектът се извършва от компанията " Европейски пътища “, която е водач в пътностроителния отрасъл в страната и е добре известна на пловдивчани. От години компанията влага в локалната инфраструктура в района и се грижи за пътната поддръжка и зимното поддържане в региона.

" Пловдив се развива стремглаво през последните години. Градът притегля от ден на ден бизнес, младежи и туристи. Градската инфраструктура ще се нуждае от непрекъснато поддържане, разгръщане и развиване с нови функционалности. Във всички тези процеси ние оставаме благонадежден сътрудник на локалната власт и на държавните институции и продължаваме да градим за хората “, безапелационна е Маргарита Попиванова, изпълнителен шеф на " Европейски пътища “.

В момента екипите на компанията построяват канализацията на чисто новата улица в регион Тракия.  

С помощта на укрепителна система, багери и кранове спускат тръби с диаметър ф1200. Специфичното за обекта са извънредно дребните наклони на канализационните тръби. Това изисква точно осъществяване от професионалните екипи на " Европейски пътища “, с цел да може новата канализация да действа вярно.

В идващите стадии на плана улицата в регион Тракия ще се снабди с нов тръбопровод, пътна настилка, парко места и ново, съвременно осветяване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР