На 6 септември (сряда) Националната служба за охрана (НСО)

...
</TD
> На 6 септември (сряда) Националната служба за охрана (НСО)
Коментари Харесай

НСО с крути мерки за сигурност в Пловдив за 6 септември

На 6 септември (сряда) Националната работа за защита (НСО) подхваща ограничения за сигурност в Пловдив във връзка 138 години от Съединението на България и Празника на града. Кулминацията на честванията е тържествената заря-проверка с начало 20.30 часа на пл. " Съединение “.

На жителите, които желаят да участват на мероприятието, достъп до зоната за сигурност ще бъде обезпечаван след 18.30 часа през три пункта за инспекция: на бул. " 6-ти септември “ и ул. " Димитър Цончев “ (при постройката на Прокуратурата); при бул. " 6-ти септември “ и ул. " Св. Климент “ (при подлеза) и при бул. " 6-ти септември “ и ул. " Петко Каравелов “ (до ДЗИ-Пловдив).

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети, общоопасни средства и субстанции на съображение член 30, алинея 1 от Закона за Националната работа за защита. Гражданите ще бъдат проверявани с металдетектори за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически произведения. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

За времето от 16.00 ч. до 22.30 ч. се вкарва възбрана за потреблението на безпилотни летателни системи (дронове) в зоната на осъществяване на мероприятието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР