На 29 март около 21:30 часа във Второ РУ е

...
</TD
>На 29 март около 21:30 часа във Второ РУ е
Коментари Харесай

След гонка: Намериха марихуана у таксиметров шофьор в Русе

На 29 март към 21:30 часа във Второ районно управление (на МВР) е получен сигнал, че таксиметров лек автомобил " Дачия Логан " не е извършил подаден сигнал за прекъсване на патрул на районно управление (на МВР) - Сливо поле и се движи в посока към гр. Русе.

Веднага е предадена информацията на дежурните екипи по трасето. Водачът не е извършил сигнал за прекъсване със стоп палка и фенер, подаден и от патрула на Второ районно управление (на МВР) и след малко гонене лекият автомобил е спрял в региона на 4-ти километър (в региона на индустриалната зона).

Водачът напуснал колата и почнал да бяга, само че е хванат от служителите на реда. Установена е самоличността му – русенец на 22 година При изработен обиск в него е открита кутия за цигари, в която е имало кафяво-зелена суха тревна маса.

Той е арестуван и откаран във Второ районно управление (на МВР), където изработен полеви наркотест на веществото е посочил позитивна реакция за канабис.  

Случаят е документиран и е формирано бързо произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР), за закононарушение по член 354а, алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР