На 11 май 2024 г. от 10:00 до 12:00 часа

...
</TD
>На 11 май 2024 г. от 10:00 до 12:00 часа
Коментари Харесай

Средно училище Кирил и Методий отбелязва патронния си празник

На 11 май 2024 година от 10:00 до 12:00 часа Средно учебно заведение " Свети свети Кирил и Методий " ще отвори своите порти както за актуалните и някогашните си ученици, по този начин и за бъдещите първокласници, петокласници и осмокласници, техните родители и за всеки, който желае да показа патронния празник на учебното заведение. 

" Свети свети Кирил и Методий " - Пловдив е екоучилище на щастието, новаторско и Гугъл референтно учебно заведение, с интензивно планово основано и облачно образование в прогимназиален и в гимназиален стадий, с образование по модела 1:1, както и с професионално образование след главно обучение по специалност " Дизайнер ", компетентност " Рекламна графика ", и специалност " Танцьор ", компетентност " Български танци " – всички отличителни черти обрисуват нашето половинвековно учебно заведение. ", споделя Таня Николова, шеф на учебното заведение.

Празникът ще стартира в 10:00 часа с концерт на специалност " Танцьор ", в който някогашни и сегашни ученици ще потопят присъстващите в магията на фолклорния танц.

Родителите на бъдещите първокласници имат опцията да се срещнат от близко със самите преподаватели, които посредством открити уроци ще покажат по какъв начин четвъртокласници умеят да учат и да се забавляват. Учениците от IV клас ще покажат познания, свързани  както с писмеността, по този начин и с първоучителите Кирил и Методий.

Работата на  преподавателите и учениците от специалност " Дизайнер " и специалност " Танцьор " ще бъде показана посредством открити уроци. Десетокласници от специалност " Дизайнер " ще се срещнат с образуване на посланието във образните изкуства и дизайна. Всички ще имат опцията да се допрян до работата с Adobe Photoshop - профилирана стратегия за обработка на цифрови изображения. Учениците от специалност " Танцьор " ще потопят присъстващите в духа на фолклорната традиция - ще показват магията на три хора и ръченица.

Учениците от специалност " Дизайнер ", компетентност " Рекламна графика " дружно с някогашни ученици на учебното заведение ще потопят всички присъстващи в креативния дух посредством галерия.

В двора на учебното заведение са проведени разнообразни начинания, в които сегашни и бъдещи ученици могат да вземат интензивно присъединяване, което да ги зареди с позитивни страсти. Учениците имат опцията да влязат в ролята на градинари и да се погрижат и посеят растение, да оставят своя спомен за мечтано учебно заведение посредством рисунка на асфалт, да се насладят на галерия и проява на лего роботи или да си създадат фотосесия навън с разнообразни аксесоари и дрехи.

Гостите ще имат опцията да се потопят в учебната атмосфера посредством опознавателна разходка.

Празникът ще продължи до 12:00 часа.

Заповядайте да споделите с нас патронния ни празник!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР