“Момчето от последния чин е дебютният спектакъл на младите актьори

...
</TD
>“Момчето от последния чин е дебютният спектакъл на младите актьори
Коментари Харесай

Номинираният за Икар Момчето от последния чин се завръща на благоевградска сцена

“Момчето от последния чин " е дебютният театър на младите артисти от трупата на благоевградския спектакъл, с който те направиха първите си стъпки на професионална сцена преди две години. Теодор Ненов (номиниран в категория " Дебют “ за тазгодишните национални наради " Икар " за ролята си на Грегор Замза в “Преображението " по Кафка), Борис Върбанов, Константина Георгиева и Гринго-Богдан Григоров завоюваха кастинг с над 100 претенденти и станаха част от актьорската натрупа на Драматичен спектакъл “Никола Вапцаров ".

Освен в " Момчето от последния чин “, техните мощни актьорски осъществявания може да гледате и в спектаклите “Преображението " по Кафка, режисьор Веселка Кунчева и “Метаморфози " по Овидий, режисьор Стайко Мурджев, осведомят от Община Благоевград.

На 26.02 на сцената на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ се завръща “Момчето от последния чин " от испанския създател Хуан Майорга с режисьор Тея Сугарева. Представлението споделя завладяващата история за учителя по литература Херман (Стоян Младенов), който попада на извънредно забавно домашно, написано от неговия възпитаник Клаудио. Мълчаливият възпитаник от последния чин  Клаудио (Борис Върбанов) е започнал рискова игра със фамилията на своя съученик Рафа (Гринго-Богдан Григоров/Теодор Ненов). Зрителите минават през трогателен психически трилър с неразбираем край, чиято съществена тематика е по какъв начин се къса връзката с децата ни.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР