Може ли един изкуствен интелект да управлява България? Има ли

...
</TD
>Може ли един изкуствен интелект да управлява България? Има ли
Коментари Харесай

Иво Сиромахов показва в Пловдив последния коз

Може ли един изкуствен интелект да ръководи България? Има ли излаз от политическата рецесия, в която се намира страната ни? И за какво хората остават с все по този начин вторачен в предишното взор? 

С хапещото си възприятие за комизъм писателят, драматург и сценарист Иво Сиромахов ( " Певицата взема властта “, " У майкини “) сложи точно тези въпроси в центъра на новия си язвителен разказ " Бай Тошо “, в който някогашният социалистически водач на България се завръща отпред на страната – този път под формата на холограма.

Още с излизането си новият разказ на Иво Сиромахов оглави класациите в книжарските вериги в страната, а срещата с него по време на Пролетния панаир на книгата пред НДК събра опашка от читатели пред щанда на издателство " Сиела “.

Сега " Бай Тошо “ ще получи и формалната си премиера в Пловдив, която ще се състои на 17 юни 2023 година от 11:00 ч. в уютната атмосфера на кафе-книжарница " Сиела “ Mall Plovdiv (ул. " Перущица “ 8 )!

Безмилостното перо на Иво Сиромахов още веднъж се завръща и изправя читателите пред неуместно огледало на актуалната действителност, в което малко на брой имат смелостта да се погледнат.

Ако сте едни от тях, заповядайте да си поговорим за комичното и тъжното, за циничното и неуместното!

България в наши дни. След неуспеха на всички марионетни партии, основани от невидимите политически инженери, се е стигнало до тежка невъзможност. Време е да бъде изваден последният коз.

С помощта на модерните технологии един олигарх възкресява облика на Бай Тошо и го слага отпред на страната. За да " оправи “ всичко…

Гарниран с пълен пласт нагарчаща подигравка за времената, в които живеем, " Бай Тошо “ е остроумен и въздействащ разказ, в който демокрацията е единствено идеал, а корупцията – съществена форма на ръководство.

Гротескна и цинична в стила си, само че постоянно плашещо прозорлива, през призмата на смеха тази сериозна книга изобличава някои от най-тъжните и пагубни навици на политиката у нас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР