Младежкото обединение на Градската партийна организация на БСП-Пловдив избра единодушно

...
</TD
>Младежкото обединение на Градската партийна организация на БСП-Пловдив избра единодушно
Коментари Харесай

Александър Шепелявий е новият председател на младите социалисти в Пловдив

Младежкото обединяване на Градската партийна организация на БСП-Пловдив избра единомислещо за собствен координатор Александър Шепелявий. 25-годишният социалист е роден в Пловдив, приключил е " Стопанско ръководство " в ПУ " Паисий Хилендарски “, владее британски език и е член на Българска социалистическа партия от 2020  година. Занимава се със земеделие.

Новоизбраният юношески водач сложи като акцент в своята стратегия дейната работа с младите пловдивчани и увеличение на младежкото посланичество в органите на партията.

Присъстващите младежи предложиха разнообразни начинания, които да покачат доверието в партията и да издигнат престижа й пред обществото. Координаторите на Младежкото обединяване по региони предложиха да се включат интензивно в идната акция на Българска социалистическа партия “Солидарен Великден ", която се организира към този момент четвърта година, и да зарадват възрастните членове на партията за празниците.

Гост на събранието на младите пловдивски социалисти беше координаторът на младежите на Българска социалистическа партия за област Пазарджик – Димитър Жилков.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР