Млада двойка е счупила улична лампа и след това е

...
</TD
>Млада двойка е счупила улична лампа и след това е
Коментари Харесай

Млада двойка възмути някои, други обаче ги защитиха

Млада двойка е счупила улична лампа и по-късно е избягала от мястото, видя Plovdiv24.bg в Facebook групата " жк. Тракия квартал номер 1 в Пловдив ".

Случката е снимана преди няколко дни, когато падна сняг и доста пловдивчани излязоха в късните часове да му се порадват.

" Здравейте, желая да изкажа моето отчаяние по отношение на двойката на клипа, която счупи лампа сложена от нас и потегля да бяга.

Ако сте в групата елате да си платите това, което сте счупили, тъй като на другата камера Ви се виждат доста добре лицата.

Подхождаме човечно и преднамерено не Ви качваме с лицата да гледат хората, само че в случай че не дойдете сами всички записи ще бъдат предадени на 5-то РПУ. ", гласи обявата.

Потребители разясняват, че двойката не е счупила съзнателно лампата, а по-скоро се е случило по време да игра. Други са на мнение, че би трябвало фрагментите незабавно да бъдат изпратени в полицията и нарушителите да получат наказване. 

От фотографията виждаме, че уличната лампа е нова и в действителност солидна, което ни озадъчава по какъв начин тъкмо са съумели да я счупят. 

Повече можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР