Министерство на околната среда и водите обяви конкурс за директор

...
</TD
>Министерство на околната среда и водите обяви конкурс за директор
Коментари Харесай

Търси се директор на РИОСВ Пловдив срещу 3254 лв. брутна заплата

Министерство на околната среда и водите разгласи конкурс за шеф на Регионална ревизия по околната среда и водите - Пловдив (РИОСВ - Пловдив). Основната заплата за длъжността е до 3254 лева бруто, съобщи кореспондент на   Plovdiv24.bg .

Кандидатите би трябвало да са магистър по стопанска система, право, механически, естествени или филантропични науки. Трябва да са заемали управителна служба най-малко 3 години и/или 7 години опит в региона на разбори, ръководство, мониторинг и надзор. 

Конкурсът ще се организира в три стадия: подбор по документи; представяне на идея на тематика " Подобряване на успеваемостта от активността на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив, като районен орган за надзор по запазване на околната среда " ; 

изявление.

Допускането на претендентите до конкурс се прави от комисия, като на недопуснатите претенденти ще се оповестят документално съображенията за недопускането им, а на позволените - датата, часът и мястото за осъществяване на състезанието. 

Документи за присъединяване в състезанието се подават до 17:30 ч. на 3 април в постройката на Министерство на околната среда и водите. 

Основна заплата избрана на шефа на РИОСВ- Пловдив е до 3254 лв. бруто, само че самостоятелният размер се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР