Миналата седмица, точно на 100-ния ден, беше приет рекорден бюджет

...
</TD
>Миналата седмица, точно на 100-ния ден, беше приет рекорден бюджет
Коментари Харесай

100 дни управление на Костадин Димитров, равносметката на кмета

Миналата седмица, навръх 100-ния ден, беше признат рекорден бюджет на Пловдив - 684 милиона лв..

" Искам да благодаря на общинските съветници, най-много на тези, които го поддържаха. На другите ще кажа, че чух всичките над 70 оферти, които са свързани с развиването на града ни, само че бюджетът е рамка и ние не можем да приемем незабавно всички техни оферти за изменение ", сподели в предаването " На фокус " по Nova.

Той акцентира, че към този момент се работи по надзор на градежите в града и оттук насетне би трябвало да има по-малко прахуляк. По-добро е и почистването на града, с доста усилия на Оперативна програма " Чистота ". " Искаме още да имаме по-добър градски превоз, където сме в договаряния с превозвачите. "

В края на годината трябваше да финансираме европейските стратегии и трябваше да дадем 20 млн. лева Работим към гладко прекосяване от предишния към настоящия мандат. Работим за строга финансова политика на общината.

" На сесията на 15 февруари, ние отворихме доста оферти на общинските съветници, които бяха доста смислени обаче няма пари ", сподели кметът.

Той отговори че няма сглобка в Пловдив изаяви поддръжката в общинския съвет за бюджета като поддържане на политиките на кмета.

" Аз не съм броил заместник-кметовете какъв брой са, само че за мен е значимо всяка една задача да има съответния сектор и индивидът, който дава отговор за нея и тя да се върне решена ", отговори на въпроса по отношение на огромния брой на заместниците.

По думите му няма сделка във връзка с това да има поддръжка в Общинския съвет, против заместник-кметско място. Той отговори, че към момента няма съответен човек за ресора по превоз.

Що се отнася до Альоша сподели, че в случай че общинските съветници решат, той ще се поддържа решението за референдум.

Пловдивският панаир би трябвало да се управлява с помощта на общината или страната, уточни още, като добави, че изчаква решението на съда.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР