Мили родители, моля, когато ходите на ресторант, се грижете децата

...
</TD
>Мили родители, моля, когато ходите на ресторант, се грижете децата
Коментари Харесай

Забележка към родителите, които ходят с децата си по заведения, вбеси мрежата

" Мили родители, апелирам, когато ходите на ресторант, се грижете децата ви да не пречат на личния състав и другите клиенти. Никой не е задължен да търпи лудницата. Сервитьорите носят тежки табли, чинии, не желая да си показва какво може да стане. Клиентите, седнали да вечерят, не са длъжни да търпят това, че на вас не ви пука. Детето ви крещи, плюе по земята, бяга като побесняло в ресторанта. Благодаря ви ".

Този пост в една от пловдивските фейсбук групи провокира същинска стихия от мнения. Мнозина от потребителите не са съгласни с по този начин направената забележка.

Ето и част от мненията на хората:

- Само не ми стана ясно едно /понеже виждам доста способени педагози, несъмнено, споделям го с голяма ирония/ по какъв начин по-точно на едно 2-годишно дете да се изясни, че личният състав на обещано заведение е на работа и не би трябвало да пречим? Хайде, много апелирам дребни души без непотребни селски мнения, а дори и постове! Грозно е! Може би нямате деца, никой не ви е гледал със златна лъжичка в уста! Малко по-естествено! Да сте учили, за до работите тамкъдето деца не влизат - в банка примерно! Хайде по-естествено!

- Аз съм квалифициран възпитател и мога да ви кажа доста неща за държанието на 2-годишните деца.Това, че те наподобяват беззащитни и почтени е самозалъгващо. Те са едни манипулативни същества. Когато родителят е на заведение, техният към този момент изцяло развъртян мозък им разрешава да основават обстановки, в които още веднъж да изнервят родителите си. А децата имат идея за заведенията, която се построява още от зародиш, до момента в който майка им върви с тях до момента в който е бремена да пие кафе.

- Само да ти кажа, че на двегодишното дете не му е мястото в ресторанта, когато младите излизат да се забавляват, има баби, които да се грижат за детето. И ние сме гледали деца, само че не по този метод

- Човек като прочете мненията и схваща какъв брой деградирало общество сме. Значи майката би трябвало да си стои у дома единствено тъй като има дете? В последна сметка, заведенията са разрешени за всички, възрастни, млади, деца.

- Децата са си деца, това им е играта, да тичат, да викат.

- Със сигурност не би трябвало да пречат на хората към тях, най-много на личния състав но чак такива изявления като " да си стоят у дома, те са лигави, родителите за нищо не стават’’ малко не върви. Всичко вие сте били деца и сте пречили, и сте викали, и сте се гонили. Това се назовава да си дете.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР