Медицински университет – Пловдив ще бъде домакин за шести път

...
</TD
>Медицински университет – Пловдив ще бъде домакин за шести път
Коментари Харесай

Медицински университет – Пловдив ще бъде домакин на специализиран курс

Медицински университет – Пловдив ще бъде хазаин за шести път на профилиран курс и практическо образование " Раменен пояс с проксимална раменна кост и лакът. Тазов пояс и коляно ". Събитието ще се организира на 9 и 10 декември и се провежда взаимно с българо-италианската Фондация " Черноморско-средиземноморска здравна академия ".

В образованието вземат участие 13 лектори и модератори от Италия и България. Медицински университет – Пловдив е показан от проф. доктор Стефан Сивков,  проф. доктор Слави Делчев и доцент доктор Стоян Новаков от Катедра по анатомия, хистология и ембриология, и от проф. доктор Владимир Ставрев и ас. доктор Петко Ганев от Катедра по ортопедия и травматология. Общо към 35 преподаватели и курсисти ще се включат в профилираното събитие.

Лекциите ще се проведат в 6-а публика на Аудиторния комплекс на МУ-Пловдив, а практическото образование – в Катедрата по анатомия, хистология и ембриология. Лекционната част ще бъде със свободен достъп за студенти и преподаватели от МУ-Пловдив, които демонстрират интерес към засегнатите научни области

Съвместният курс сред МУ-Пловдив и Фондация " Черноморско-средиземноморска здравна академия " се провежда след малко спиране поради пандемията от COVID-19. Възобновяването на курса е неоспоримо доказателство за сполучливо съдействие и дългогодишна традиция, която продължава да сплотява опита и познанията на българските и италианските университетски преподаватели в региона на ортопедията, анатомията и хирургията.

Официалното разкриване на шестото издание на профилирания курс е на 9 декември, петък, от 8:30 ч. в 6-а публика на Аудиторния комплекс на Медицински университет – Пловдив. С приветствията си старт на събитието ще дадат ректорът на МУ-Пловдив проф. доктор Мариана Мурджева, президентът на Фондация " Черноморско-средиземноморска здравна академия " проф. доктор Микеле Роса,  почетният консул на Италия в Пловдив господин Джузепе ди Франческо и доктор Роберто Сантонели, президент на Confindustria Bulgaria.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР