Малоумно паркиране по този начин пловдивчанин реши да изкаже възмущението

...
</TD
>Малоумно паркиране по този начин пловдивчанин реши да изкаже възмущението
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Това е малоумно паркиране!

" Малоумно паркиране " по този метод пловдивчанин реши да изкаже възмущението по отношение на паркиране в регион " Западен " до Математическата гимназия. Той изпрати фотоси и къс текст в редакцията на Plovdiv24.bg . Ето защо тъкмо става въпрос:

" Здравейте! Изпращам ви снимков материал, на който се вижда по какъв начин таксиметров водач е паркирал безочливо, само че в това време и неспособно на тротоар на ул. " Момина сълза! ". Трябва да отбележа и че тази кола беше паркирана по този метод в продължение на два дни, което потвърждава, че на водача изобщо не му пука, че е в нарушаване! "

Преди време - живущите в околните блокове вземат решение, че това е методът да паркират колите си и безусловно завземат тротоарите.

Обръщаме внимание на контролните да се самосезират, с цел да вкарат в ред паркирането и трафика към учебните заведения в Пловдив.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР