Малкият дявол - така може да се определи ВиК аварията,

...
</TD
>Малкият дявол - така може да се определи ВиК аварията,
Коментари Харесай

Пловдив се разминал на косъм да остане три дни без вода

Малкият демон - по този начин може да се дефинира ВиК повредата, която стана нощес в Пловдив и остави половината град без вода. От сигурни източници Plovdiv24.bg разбра, че е можело да няма вода три дни, в случай че падналата стоманена част от моста беше разсякла напълно водопровода. 

До края на деня се чака повредата да бъде отстранена, заяви инж. Антон Гълъбов от ВиК.

Както към този момент Ви информирахме след строително-ремонтни действия на външна компания по разглобяване на остарял ЖП мост над река Марица елементи от металната констукцията са паднали върху стоманения тръбопровод, като са разрушили целостта му.

" Това е магистрален тръбопровод от помпена станция Изток 2. Теренът е разчистен и екипите на ВиК работят по възобновяване на целостта му. Надявам се до края на работния ден да се оправим ", съобщи инж. Гълъбов.

Още нощес успяхме да възстановим по-голямата част от водоподаването, единствено по по-високите етажи тази заран е имало проблем.

Подобна сериозна повреда при демонтирането на остаряла ЖП инфраструктура в региона на Скобелева майка се случва за повторно, откакто преди няколко месеца още веднъж беше злепоставен тръбопровод и половин Пловдив остана без вода.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР