Малките звезди от Арт Войс Център“ Валентина Ванева, Ева Харисън

...
</TD
>Малките звезди от Арт Войс Център“ Валентина Ванева, Ева Харисън
Коментари Харесай

Кметът Костадин Димитров се срещна с децата от Арт Войс Център

Малките звезди от " Арт Войс Център “ Валентина Ванева, Ева Харисън и Християн Балев гостуваха на кмета в Община Пловдив. Те бяха съпроводени от ръководителя на музикалната школа и техен наставник Румяна Иванова, както и от своите родители, и описаха за себе си и присъединяване си в благотворителната самодейност " Като две капки вода за всяко дете " с УНИЦЕФ България.

" Много се радваме, че толкоз хора гласоподаваха за нас и дружно с това поддържаха децата на България “, показа Ева Харисън. Тя е част от Националния детски хор на Англия, само че постоянно, когато е в България, не пропуща да пее с обичания си възпитател Румяна Иванова в " Арт Войс Център “.

Християн описа, че пее от 5-годишен, само че е обожател на националната музика още от 2-годишна възраст. " Най-голямото благополучие за мен беше, когато моите майка, баба и вуйна ме записаха на пеене “, разкрива той.

Валентина учи в  Националното учебно заведение за музикално и танцово изкуство " Добрин Петков “ в Пловдив. Тя е най-малка от тримата гении и с изключение на да пее, свири и на виолончело.

изясни, че още като областен кмет е имал опцията да работи с " Арт Войс Център “ и дружно са организирали редица събития.

" Винаги са ме впечатлявали гласовете, които Вашият център основава. Това са артисти, които радват освен Пловдив, само че и цяла България “, съобщи кметът. Той пожела на даровитите деца да се забавляват, когато пеят, и да реализират още по-големи триумфи.

Румяна Иванова сервира благодарности на Община Пловдив за положителното партньорство през годините. " Общината постоянно е била наш правилен сътрудник и ни е подкрепяла във всяко едно начинание “, акцентира тя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР