Мъжът ми не е направил това, в което го обвиняват.

...
</TD
>Мъжът ми не е направил това, в което го обвиняват.
Коментари Харесай

Арестуваният в Русия от 2017 година живее в Пловдив

Мъжът ми не е направил това, в което го упрекват. В петък се обърнах за помощ в посолството на България в Русия, очаквам отговор. Това съобщи пред OFFNews брачната половинка на арестувания в Русия български жител Денис Петранов.

Арестът на българина,, е станал предходната сряда, сподели Марина Петранова. По-рано днес в изказване до медиите от Министерството на външните работи оповестиха, че нямат информация за арестуван български жител в Русия по отношение на готвен атентат в Крим.

" Министерство на външните работи поддържа връзка с консула в Москва, само че за момента няма информация. Посолството ни в Москва е пратило нота с публично питане към съветската страна, само че все още няма отговор “, се показва още в позицията на министерството ".

Според информация от съветски медии, работещи в симбиоза със службите на Москва Денис Петранов е някогашен полицай от Мелитопол. Роден е на 24 май 1979 година в село Инзовка, Запорожка област. Служил е като зенитчик в украинската войска и се е уволнил оттова през 1998 година, след което е постъпил на работа в Министерство на вътрешните работи - в милицията на Мелитопол. През 2007 година е приключил Харковския народен университет на вътрешните работи. Напуснал е органите с чин майор и от към 2017 година живее в Пловдив, в България. Занимава, в частност се занимава с автопревози сред Украйна и България.

ФСБ твърди, че точно Петранов е доставял от България през Турция и Грузия взривните материали, маскирани в електрически кухненски котлони. Експлозивите е трябвало да бъдат употребявани за покушения против окупационни водачи на Крим.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР