Мъж откраднал велосипед е задържан от полицията на 30 октомври,

...
</TD
>Мъж откраднал велосипед е задържан от полицията на 30 октомври,
Коментари Харесай

Задържаха русенец да се разхожда с откраднат велосипед

Мъж откраднал велосипед е арестуван от полицията на 30 октомври, оповестиха от ОДМВР-Русе. Около 13:40 часа във Второ районно управление (на МВР), посредством ЕЕН 112, е постъпил сигнал от жена, че от адрес на ул. " Доростол " в Русе й е откраднат велосипеда. Веднага на място е изпратен екип от Второ районно управление (на МВР).

Потърпевшата обяснила на чиновниците къде е било оставено колелото и прецизирала марката и модела му, като им е посочила и фотоси. Тогава служителите на реда открили, че велосипедът наподобява на този, който по път към адреса са забелязали да се ръководи от мъж.

Екипът бързо се е насочил назад и след къс обход в региона е засякъл мъжа наоколо до бл. " Клокотница " № 1. Той бил към момента с откраднатия велосипед. При последвалото задържане мъжът е оказал опозиция на органите на реда. В последна сметка е арестувани и отведен във Второ районно управление (на МВР).

Установено е, че е русенец на 33 години. Случаят е документиран, като е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.194, ал.1, т.2 от Наказателен кодекс, по разказа на Второ районно управление (на МВР) и е известен дежурен прокурор.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР