Мъж от Куклен е заловен вчера, докато изхвърля строителни и

...
</TD
>Мъж от Куклен е заловен вчера, докато изхвърля строителни и
Коментари Харесай

Мъж от Куклен сътвори голяма глупост на метри от КАТ Пловдив

Мъж от Куклен е хванат през вчерашния ден, до момента в който изхвърля строителни и битови боклуци на улица " Напредък “, покрай постройката на бранш " Пътна полиция “, заяви шефът на Пловдивския общински инспекторат.

Около 18,00 часа в сряда лидер на микробус " Мерцедес “ е дошъл и почнал да разтоварва чували със строителни боклуци и кашони със остарели домашен съдове на нерегламентирано бунище. Той е бил видян от екип на Инспектората, който правил обикновен обход на зоната.

" На нарушителя е формиран акт по наредбата за запазване на околната среда на територията на Община Пловдив. Съгласно нея санкцията за физически лица е сред 300 и 1000 лв. “, уточни.

За да изпълнят високите условия на управлението на Община Пловдив за поддържането на чистотата в града, чиновниците на Инспектората, както и на всички общински звена не престават всекидневните инспекции.

От Общината приканват жителите да не изхвърлят боклук на нерегламентирани места, да употребяват контейнерите и да събират боклук разделно.

Сигнали за нарушавания се одобряват на горещата линия на Пловдивски общински инспекторат 032/6111, както и на зеления телефон на РИОСВ-Пловдив - 032/643245.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР