Лозан Панов излезе с обръщение в социалните мрежи и призова

...
</TD
>Лозан Панов излезе с обръщение в социалните мрежи и призова
Коментари Харесай

Лозан Панов: Президентът да спре да мачка с кубинката и да връчи мандата

Лозан Панов излезе с послание в обществените мрежи и прикани президента да връчи мандата на ПП-ДБ без условности:

Драги сънародници,

през 2021 година, ден преди времето да изтече, потеглих да се боря да ставам държавен глава. В основата на този избор не бяха илюзиите, че ще печеля, а да извикам отвисоко " подправен воин “ и да ви предупредя.

Дълг на Темида беше да брани полезностите, зад които застанахме дружно, преди има няма 33 години. Но по какъв начин да го стори, когато тя бе пленена, от първия ден. Възползвайки се от разградения двор, който Темида не съумя да опази, в двора ни нахълтаха атовете, които през днешния ден се бият у нас. Кражбите на елита ни и неналичието на отмъщение разградиха нашия двор, а през днешния ден сме на път да предадем и ключа от нашия дом. Не хранете илюзии, че който и да завоюва, той би мислил за нас. Законите на човешката природа повеляват всеки да брани своя интерес. За жал се обрисува печелившият да е този, който ще върне часовника ни десетилетия обратно.

Но ние, драги сънародници, сме народ с хилядолетна история, минал през доста стихии и мощни течения, само че оживял. Ще се случи и този път, имам вяра мощно, само че дано се обединим. Нека затворим вратата към мрака на предишното, в което, по този начин или другояче, към момента с единия крайник стоим. Да, политическият ни хайлайф е подкупен и никой не има вяра в нищо в нашата родна страна. Но труп е оня, който е паднал духом, дано намерим дружно живот за духа!

Нека надигнем плещи и възпитаме в родолюбие нашия плачевен хайлайф!

Нека покажем на огромните сили, които се бият в нашия двор, че Голямото не се мери с територия, нито с власт, нито с пари! Нашата мяра за Голямо е достолепието на един дребен, само че популярен народ!

Призовавам държавния ни глава да спре да разделя, с думи и с каузи!

Призовавам президента да спре да мачка с кубинките си Основния ни закон!

Призовавам държавния ни глава да връчи мандата, без в случай че и само че!

Защото на един общественик не му приляга да прави злословия, с които да храни користта. На един държавен глава не му приляга и да бъде лаком за толкоз власт.

Това, което на един държавен глава му приляга, когато край нас бушува война, е да влезе в своята изконна роля, изписана в Основния ни закон. На един държавен глава му приляга да сбира, а не да разделя, тъй като така учи Основният ни закон.

Затова дано връчи по-скоро мандата и спре разпадът на държавността. Но това, което най му приляга, е да избере България, тъй като тя заслужава единствено това!

Лозан Панов, 26 май 2023 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР