LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който

...
</TD
>LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който
Коментари Харесай

Фестивалът LOST in HILLS събира стотици пловдивчани на върха на Бунарджика

LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който ще се реализира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния календар на града. Организаторите от Ellectrica Events са пионери в жанра, които поддържат пламъка на електронната просвета под тепетата от 1997 година

Мястото на събитието е емблематично. На върха на хълма Бунарджика, ще се слеят магичния дух на Пловдив, красивия залез над града и аудио образно шоу, поднесено от любимците на публиката. Датата на събитието е 10 юни в часови диапазон от 12:00 на обяд до 23:00 вечерта.

LOST in HILLS събира любими DJ-и на публиката известни по целия свят. Звездната колаборация от актьори събира едни от най-уважаваните родни имена и международната " House " икона DJ CHUS от Испания. Освен че е основател на лична линия на звучене в електронната музика " Iberican Sound ", той е създател и главен мотор на общоизвестния музикален лейбъл Stereo Productions. Последния му план Redolent music, покорява ежемесечно международните чартове в модерното афро - органик звучене.

Част от най-големите Български гении, които са на международно равнище, ще споделят сцената на LOST in HILLS за едно магично музикално преживяване.

- Pavel Petrov основател на сполучливите събития EXE, които бързо се трансформираха в новите супер клубове EXE Club и EXE Beach Bar. Той е DJ и музикален продуцент, мотор на лейбъла EXE Audio и актьор от международно равнище.

- Cristian Craken е DJ и продуцент, притежател на музикален лейбъл PHOBIA Music Recordings. Неговите събития NEXT събират хиляди фенове на " Techno " от цялата страна, а самият той ежемесечно има интернационалните участия по целия свят.

- Dimo BG с над 20 години опит на клубната сцена, геният, отдадеността и работната нравственос на DiMO BG го трансфораха в приключен продуцент и DJ с над 100 концерта годишно. Той се изкачва 4 пъти до No1 в Traxsource през 2021 година с песни за World Up Records на който е създател.

- Max & Danny са добре познато DJ дуо от Ellectrica Recordings и дългогодишната си резиденция във веригата клубове Planet Club. Тяхната продукция неведнъж завладява международните " deep house " чартове и получава поддръжка от имена като David Penn, Paco Osuna и доста други.

- Vanina & Zlatina Dimitrova двете очарователни и надарени DJ-ейки са едни от най-прогресивните дами на електронната сцена у нас. Те са перлите на на фестивала, които са подготвени да ви изненадат.

- Pacho & Pepo са едни от пионерите на електронната сцена в България. Избирани са два пъти за DJ-и на годината у нас. Собственици на 4 музикални лейбъла, E-Booking DJ School & Agency и студио Mastered PRO. Съоснователи на Club CODE и уредници на  LOST in HILLS.

Събитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния календар на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР