Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас

...
</TD
>Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас
Коментари Харесай

Жена се оплака от фиктивна операция в Бургас

Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас са издали епикриза на своя пациентка, в която е упоменато, че ѝ е направена оперативна намеса, без такава да е осъществена. Това твърди пострадалата Милена Стефанова, която се свърза с NOVA, с цел да опише за лекуването си в болничното заведение, откъдето била изписана в неделя.

" Искам да моля хората да ревизират документите си и когато има нередности, да алармират. В моя случай, съгласно епикризата, ми е направена ендоскопска интервенция. Описано е, че съм била с венозна упойка. Нямам направена сходна намеса. Нямам рани, нито шевове. Това е точене на НЗОК, машинация за доста пари ", описа дамата.

За три дни е получила една инжекция обсада с лидокаин. " Първите ден и половина след нея имах леко усъвършенстване, след това нещата доста се усложниха, а болките ставаха непоносими. Нямах такива преди да постъпя в болничното заведение. Разписани са четири инжекции, сложени след ЯМР, само че и такива нямам. Нямам дискова херния, само че доктор Балев желае да ми прави интервенция. Имам желание да диря правата си по правосъден път ", показа тя.

Директорът на болница " Сърце и мозък " доктор Лидия Стефанова уточни, че е сюрпризирана от проблема. " Не е извършен прелиминарен диалог с мен, не са се произнесли способените институции. Това е опит за провокация. Никога не сме правили подправени интервенции. Институциите ще излязат със мнение след подаден сигнал. Това е единственият законово организиран метод. Преди това няма по какъв начин да се разбере каква е истината. Пациентката не е направила опит да реализира контакт с нас, с цел да обясни обстановката. Тя аргументи задоволително неприятности по време на престоя си, психиатър се е произнесъл, че е на тежки психотици ", съобщи тя.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР