Кротък човек, изключително честен, ползваше се с уважение. Така кметът

...
</TD
>Кротък човек, изключително честен, ползваше се с уважение. Така кметът
Коментари Харесай

Кметът на Черногорово за извършителя на двойното убийство: Кротък и честен, преди години намери и предаде портфейл с 3200 лева

Кротък човек, извънредно почтен, ползваше се с почитание. Така кметът на село Черногорово Димитър Вринчев разказа за " Фокус " възрастният мъж, който простреля в дома си брачната половинка и щерка си, а след това се самоуби. Името на мъжа е Стефан Дивеков, по прякор Хищника, на 71 години. Прякорът му е поради това, че е бил ловец. Имал е и законно притежавана ловджийска пушка. 

" Всички в селото ги познаваме като положителни хора. Но, по роман на очевидци, сутринта са се скарали, битов скандал, който по-късно е прераснал в голяма покруса ", описа кметът.

Мъжът и дамата живеели сами, а дъщерята е живеела и работила в Германия. В началото на месеца се е прибрала във почивка.

Стефан употребявал алкохол, само че другояче не е имал никакви спречквания с никой от селото. нямало е и сигнали за домашно принуждение.

" Нещо моментно е станало, той не е бил в никакъв случай нервозен и конфликтен ", сподели кметът Вринчев и описа още, че преди три години Стефан намерил портфейл с 3200 лв., който незабавно предал в кметството. Тогава всички разбрали за честната му постъпка и с това заслужил още повече уважението на съселяните си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР