Криминално проявен мъж е блудствал и обрал възрастна жена в

...
</TD
>Криминално проявен мъж е блудствал и обрал възрастна жена в
Коментари Харесай

Ужас! Криминален тип блудства с възрастна жена в кв. Черно море

Криминално проявен мъж е блудствал и обрал стара жена в бургаския квартал " Черно море ". От полицията оповестиха, че вследствие на взаимните полицейски дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Пето районно ръководство – Бургас е арестуван 47-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от кв. " Рудник ".

Около 02.30 ч. на 2 май посредством покатерване и строшаване на прозорец той е проникнал в частен дом, ситуиран в кв. " Черно море ", населяван от 79-годишна самотно живееща жена. След опасност с нож по отношение на пенсионерката са осъществени блудствени дейности и обир на портфейл със сумата от 50 лв..

Извършен е подробен оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, изведен е ДНК профил на причинителя. Проведени са голям брой профилирани полицейски интервенции на територията на общините Бургас, Поморие, Карнобат и Айтос. На 1 юни 47-годишният престъпно проявен и осъждан бургазлия е арестуван. Той е направил цялостни признания по случая. С прокурорско разпореждане срокът на задържането му е продължен до 72 часа. На 3 юни с определение на Бургаския областен съд на бургазлията е наложена мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР