Кръстовището на булевард Дунав с улица Победа се асфалтира, съобщи

...
</TD
>Кръстовището на булевард Дунав с улица Победа се асфалтира, съобщи
Коментари Харесай

Асфалтират кръстовището на бул. Дунав с ул. Победа

Кръстовището на бул. " Дунав " с улица " Победа " се асфалтира, заяви радостна вест читателка на Plovdiv24.bg . . Работата започва от западната част на булеварда, след което техниката се трансферира в източната. Според краткотрайната организация на придвижването трафикът се реализира в двете посоки във към този момент асфалтираната половина.

Повече от половин година кръстовището беше разкопано поради подмяната на водопровода и канализацията на основния бул. по огромния Воден план в частта за реорганизация на " Брезовско шосе " и " Дунав ". Работата в правата сред кръстовищата с Карловско шосе ( " Васил Левски " ) и " Победа " е завършена и строителите ще продължат в третия сектор на булеварда кръстовищата с " Победа " и " Голямоконарско шосе ". 

По контракт дейностите по бул. " Дунав " би трябвало да бъдат завършени до края на календарната 2023 година. От община Пловдив са поискали строителят да приключи до Коледа северното платно от " Победа " до " Голямоконарско шосе ", само че има възможност това да не се случи, призна заместник-кметът по строителство инж. Тошо Пашов.

Другият обект от лота -. Строителството се прави от пловдивската компания ПИМК, а финансирането от 20 милиона лв. е по Оперативна стратегия " Околна среда 2014-2020 ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР