Комисар Костадин Костов с отличие след дългогодишна професионална кариера в

...
</TD
>Комисар Костадин Костов с отличие след дългогодишна професионална кариера в
Коментари Харесай

Охранител номер 1 на Пловдив излезе от системата

Комисар Костадин Костов с отличие след дългогодишна професионална кариера в Министерство на вътрешните работи. Поради добито право на пенсия началникът на отдел " Охранителна полиция " при ОДМВР – Пловдив излезе от системата на вътрешното ведомство след 27 години работа. За безукорно държание и реализирани трайни резултати в дългогодишната си работа комисар Костов е почетен с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи – втора степен.

От името на министъра на вътрешните работи оценката му бе връчено на къса гала през днешния ден от шефа на пловдивската полиция старши комисар. В приветствието си той благодари на Костадин Костов за високия професионализъм и положителния образец, който оставя след себе си.

Доволен съм, че имах опцията да работя с всеки един от вас и се надявам, че и вие както мен ще приключите кариерата си с достолепие и с възприятие за изпълнен дълг.

С тези думи комисар Костов се обърна към своите сътрудници и всички чиновници от пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи и благодари за оказаното самопризнание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР